Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Διάσωση Επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν προβλήματα Ρευστότητας και άλλα

Τον τελευταίο καιρό σε συνεργασία με τους συνεργάτες μου έχουμε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στον τομέα της Διάσωσης Επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας, ή άλλα προβλήματα χρηματοοικονομικής ή λειτουργικής φύσεως. Συγκεκριμένα, η άποψη μας έχει ως εξής:

Οι κλασσικές μέθοδοι ανάλυσης οικονομικών καταστάσεων, όταν κανείς σταματάει εκεί, δεν φαίνεται να αρκούν στο να βοηθήσουν την επιχείρηση, το στέλεχος ή τον επιχειρηματία.

Η προστιθέμενη αξία που παρέχεται αφορά την συμβουλευτική για την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της.
Γι αυτό ξεκινάμε από μια ανάλυση –που την παρέχουμε δωρεάν – και μετά από μια «διαγνωστική» κάνουμε τις εκτιμήσεις και τις προτάσεις μας.

Θέματα που αφορούν την παρεχόμενη υπηρεσία:

• Χρηματοδότηση (ρύθμιση δανειακών υποχρεώσεων, factoring, ρύθμιση υποχρεώσεων με προμηθευτές, αύξηση ρευστότητας κλπ )
• Επιδοτήσεις μέσω των κατάλληλων προγραμμάτων
• Διάρθρωση πιστωτικής πολιτικής –τιμολογήσεις, εκπτώσεις κλπ
• Άλλα θέματα που άπτονται της επιχειρησιακής συνέχειας της επιχείρησης (Business Continuity )
• Business Plan (όχι σαν θεωρητικό –φιλοσοφικό εγχειρίδιο αλλά σαν εργαλείο ουσίας)
• Budget & cash flows.

Η υποστήριξη μας δεν αφορά μια στείρα θεωρητική προσέγγιση αλλά συμμετοχή στην εφαρμογή και παρακολούθηση όλων των παραπάνω υπό το πρίσμα μιας οικονομικής διεύθυνσης που θα παρέχεται σε επιχειρήσεις που αδυνατούν να απασχολήσουν Οικονομικό Διευθυντή ή θέλουν να κάνουν μείωση κόστους μισθοδοσίας για την οικονομική διεύθυνση αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα υπηρεσιών της εν λόγω λειτουργίας.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να επωφεληθεί από τις δυνατότητες βελτίωσης που δίνουμε σε προβληματικές επιχειρήσεις μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6946000968 ή στο akoutoupis@ba.aegean.gr

Δρ. Ανδρέας Κουτούπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου